Heeft u een zakelijk vraagstuk, uitdaging of capaciteitsprobleem?
Alblas Projects staat voor u klaar om u erbij te helpen en levert de maatwerk oplossing voor uw vraagstuk.

Secretariële ondersteuning

Heeft u (tijdelijke) secretariële ondersteuning nodig omdat uw secretaresse voor korte of langere termijn afwezig is, dan vangen wij dit voor u op.
Heeft u eenmalig iemand nodig die voor u tijdens een vergadering/bijeenkomst notulen maakt, dan verzorgen wij dat voor u.
Heeft u een project gestart en daar een projectsecretaresse nodig, dan zorgen wij ervoor dat deze functie naar uw tevredenheid door ons wordt ingevuld.

Documentcontrol

Heeft u een project gestart en daar een documentcontroller nodig, dan zorgen wij ervoor dat deze functie naar uw tevredenheid door ons wordt ingevuld.
Wilt u een advies over een op te zetten document management systeem? Of wilt u een dms opgezet hebben en uw medewerkers daarin opgeleid, dan verzorgen wij dat voor u.

Administratieve ondersteuning

Loopt uw bedrijf steeds beter en bent u hele dagen bezig met het uitvoeren van het werk en komt de administratie altijd aan op de avonduren, dan kunnen we u daarin ontlasten. Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij kunnen de verzending van nieuwe offertes voor u verzorgen, de verzending van uw facturen en het bewaken van de betalingstermijn ervan. Zodoende heeft u ook nog wat vrije tijd over om te ontspannen.