Zorgen voorIMG_1910 anderen is er met de paplepel ingegoten, net als organiseren. Als je familie zo groot is dat je je verjaardag over 2 dagen moet verspreiden leer je op jongen leeftijd wel hoe je moet organiseren. En het grote voordeel van een grote familie is dat er altijd voor elkaar gezorgd wordt. Familie staat centraal in mijn leven, dus een bedrijf runnen samen met je zus is voor mij een logische keuze.

Een andere logische keuze was om na de HAVO direct in de zorg te gaan werken. Op verschillende plaatsen en in verschillende functies heb ik jaren voor vele verschillende mensen mogen zorgen. Maar het werd toch tijd voor een nieuwe uitdaging. De detailhandel werd de nieuwe wereld om te ontdekken. Kom je er ineens achter dat het allemaal niet zo verschillend is, alleen de vorm van zorgen verandert naarmate de behoefte van de klant is veranderd. Om mijn organisatorische competenties verder te ontwikkelen de opleiding tot filiaalmanager gevolgd en afgerond.

Als leidinggevende haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik ben pas tevreden als zijn kunnen uitblinken in datgene waar ze goed in zijn. En dat is nou precies wat wij met Alblas Projects willen doen, ontzorgen zodat jij kunt uitblinken.