Trouwerij Geer en Daniëlle Springer op 10 juni 2016

Een bruiloft met alles erop en eraan, maar met een klein budget. Dat moet toch kunnen dacht het bruidspaar. Dat dachten wij ook. Jurk, pak,auto, stadhuis, fotoshoot, eten en een feest met band en dat binnen budget.

En zo beleefde het bruidspaar hun dag:

Waanzinnige organisatie en daarom een hele relaxed dag waar wij als bruidspaar op en top konden genieten van de dag , aan te raden voor ieder die een feest of bruiloft gaat houden , lieve en meedenkende mensen . Bedankt en groetjes geer
Niks tekort gekomen vandaag en afgelopen weken. Top organisatie!!!! Wij konden als bruidspaar echt genieten van onze mooie dag zonder zorgen…… Dankjewel Danielle

Wie is de Mol thema feest 29 Oktober 2016

Een thema feest voor een verjaardag, en niet zomaar een thema …. nee, een Wie Is de Mol thema. Doen we!
Vragenlijsten vooraf voor alle genodigden, spellen bedenken en uitwerken, uitnodigingen versturen en aanmeldingen verwerken.
Op de dag zelf vanaf ontvangst van de gasten, serveren van koffie/thee met themagebakjes, het begeleiden van de spellen, het verzorgen van de lunch en de finale met borrel. En aan het eind van de dag weer thuiskomen in een opgeruimd huis.

En dit vond de jarige van haar dag:
Ik heb echt super genoten van mijn 40ste verjaardag. Het Wie is de mol spel was goed geregeld. Leuke spellen en goed afgewisseld met pauzes, zodat ik ook nog met mijn gasten kon kletsen. Helaas kende niet veel mensen het spel, waardoor er niet veel werd gemold, en de mol makkelijker te vinden werd. De ontknoping was toch nog verrassend. Super organisatie, ik heb nergens naar om hoeven kijken. Ik voelde me echt Jarig!